SEPA incasso

Voor de invoering van de SEPA voor meerdere organisaties veranderingen doorgevoerd zodat er op 1 februari met de Europese standaard kan worden geïncasseerd met Exact Globe Next. In beide gevallen zijn vanuit het CRM systeem automatisch mandaten aangemaakt, enz., enz. Ook de interne procedures zijn meegenomen.

Meerdaags congres in de RAI Amsterdam met galafeest in het Okura

Projectassistentie congresorganisatie: assistentie in de laatste maanden voor een groot, meerdaags, internationaal congres: ondersteuning en advies overige projectleden, budget-bewaking en sturing, rapportage, contacten entertainment (w.o. diverse bands) voor opening en feestavond. Coördinerend tijdens de dagen zelf.

Standontwerp

Standontwerp, transport en op-en afbouw: ten behoeve van een aantal middelgrote congressen: ontwerp en aanpassingen aan standmateriaal, plaatsing, coördinatie audiovisuele technici, dagprogramma.

Internationaal meerdaags congres in de Beurs van Berlage met een Galafeest in het Scheepvaartmuseum

Het administratief en logistiek afhandelen van inschrijvingen van een internationaal congres met ruim 500 deelnemers. Bevestigen, incasseren, beantwoorden vragen, congresbescheiden sturen, ontvangst en begeleiding op zowel de congres- als galalocatie.    

Verenigingscongressen met ruim 2.400 deelnemers in het MECC, World Forum, RAI, De Doelen en WTC Expo.

Het administratief en logistiek afhandelen van inschrijvingen van een jaarlijks congres met ruim 2.400 deelnemers.
index.php